Friday, July 18, 2008

...howwwzattt pt. 2...

How's the interview goes, one of the aspiring candidates asked? Well, just the usual stuff. The HR guy was asking about my life, experience and all that and our manager handles the technical part of the interview.


What do you think of my alumni tie pin?

I'm not expecting anything out of the interview anyway, somehow they'll "korek" all about my past and present history from my file. Come to think of it, it's quite a thick file I assure you and was hoping they'll never find anything extra-extraordinary, say something like liwat-meliwat hahahaha...
So, kalau depa nak bagi gua ambik. Kalau taknak bagi pun gua ambik jugak, maybe my turn will come eventually.

9 comments:

Anonymous said...

mana lu rembat tie pin tu..jelesnye gua

cerita lu sama sailani lu cerita tak? huahahahahahahaha


yg benar
Darren Lehmann

doraemon1972 said...

Chaittttt hang ni, pi bukak sejarah2 silam aku yg gelap tu pulak. Satni satu ari nanti aku boleh jadik pm, terus kantoi bila depa bukak balik kes2 dulu nuuuu hhahahahahaha....
Untuk pengetahuan lu, tie pin tu gua tak remabat tau, gua beli masa 25th anniversary hari tu kehkehkeh...

Anonymous said...

kehkehkeh bukan gua tak kenal lu..lu kan kaki pau bdak jr..bagi 20 sen suruh beli nasik lemak teh tarik bagai hahaha

Darren Lehmann

doraemon1972 said...

Woiii gua ter-pau jer depa2 tu hehehe... tapi dgn Sailani tak sampai ati hehehehe...

Anonymous said...

ye la..sailani tu bagi lu service baekk punya mana lu sampai ati..hahaha..muka dah la jambu...cuba jr muka pekak habis lu tutuh tak hengatt

Darren Lehmann

doraemon1972 said...

Kehkehkeh... abih la gua... Tak lama lagi adala memana kaum yg buat akuan bersumpah pernah hena liwat dgn gua...

Wolven Rashida said...

hikkssssss....

doraemon1972 said...

Hahaha wolven... Itu semua gurauan kitaorang kat asrama putra dulu. Jgn la ingat bebetul pulak tak gitu Leman hahahaha...

Hehehe sebelum hang buat SD dulu baik aku pi buat dulu...

Anonymous said...

yaaa betulll betulll hahahaha

darren lehmann